bet365 мобилно приложение

В това ревю искам да ви кажа нещо повече относно bet365 мобилно приложение. Останете тук за да разберете за какво избрах точно този оператор и какво може да очаквате когато си създадете акаунт.

bet365 Бонус Код

Страхотно предложение

*Кодът на бонус BIGBET може да се използва по време не регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин.

Кредити за Залози до 100 лв

За нови клиенти. Кредитите за Залози са виртуални единици, които се присъждат на клиентите като бонус за взетото от тях участие в дадена оферта, като те могат да бъдат използвани съобразно условията на съответната оферта. Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения.

bet365 mobile: Струва ли си или не?

В днешните времена, всеки разчита на мобилното си устройство за всичко. Няма значение дали искате да си купите обувки или да залагате на мачове. Натискайки няколко бутона всичко е уредено. И слава Богу да е така!

Известните онлайн букмейкъри знаят че е така и настояват да разширят клиентската си база адаптирайки си услугите към мобилните потребители. Затова реших да споделя с вас моите импресии за приложението на един от най-известните букмейкъри. Надявам се че моите думи ще са ви от полза. Все пак такива статии съдържат допълнителна информация за операторите и сайтовете на спортни залагания. Вижте какво имам да кажа и какво би трябвало да знаете преди да изтеглите приложението.

Какво ми се щеше да зная за оператора преди да се регистрирам?

Според мен, bet365 мобилно приложение е отличен избор за всички ентусиасти. Имайки предвид, че говоря за един от най-реномираните оператори за спортни залагания, съвсем е логично, че bet365 mobile предлага почти всички функции които може да намерите и използвате на официалния десктоп сайт на букмейкъра.

Преди да премина на повече подробности свързани с bet365 mobile впечатленията, искам още да кажа, че приложението е доста интуитивно и много добре разработено. Разработчиците са наистина свършили много добра работа защото всяка една функция е много леко достъпна и леко се използва. Изчистен и стилен интерфейс са думи които мога да използвам за да опиша определеното bet365 мобилно приложение.

От първия миг, много лесно се ориентирам в менюто и без затруднения намирам всичко което си поискам. Тоест само с няколко почуквания върху екрана отварям различни събития от които се интересувам. Безпроблемно управлявам акаунта си како и фиша и добре е да зная, че с благодарение на моето bet365 мобилно приложение залаганията са ми достъпни навсякъде и по всяко време.

За повече подробности относно bet365 mobile android и bet365 mobile iOS и моя опит с тях, останете тук и продължете да четете.

Как да използвам bet365 mobile?

За да започнете да използвате bet365 мобилно предложение трябва първо да си създадете акаунт. Недей да се притеснявате ако все още нямате акаунт и не сте си направили регистрация. Целият процес е много лесен и ще ви отнеме само няколко минути.

Всичко което направих беше е да вляза в сайта на bet365 mobile bg. Регистрацията преминава през няколко едноставни стъпки които са едни и същи за всички мобилни устройства и няма никакви специални изисквания от клиента.

Онова също което е много важно и задължително трябва да го кажа е, че трябва да внимавате докато попълвате формуляра. Прочетете първо внимателно какво се изисква от вас и кое е всяко едно поле където трябва да въведете данните. Точно е че цялата процедура върви много бързо но няма нужда да бързате докато въвеждате личните си данни. Не би било удобно да объркате примерно името си, датата на раждане или някои други данни за самоличност.

Ако решите да използвате мобилната версия на сайта, както аз първо бях решил, тогава не е нужно да теглите съответното за вашето мобилно устройство bet365 мобилно приложение. Това е също един добър избор, защото само с няколко клика отваряте любимия ви сайт за спортни залагания.

Преди да премина към различните достъпни версии на bet365 мобилно приложение бих искал още малко да изясна самия процес на регистрирането.

Залагай с bet365 mobile

Мога ли да се регистрирам в bet365 през мобилен телефон?

Както вече споменах, аз се регистрирах в bet365 mobile bg през мобилния ми телефон. Искам да ви кажа че няма абсолютно никаква разлика между регистрация в сайта през мобилен телефон и тази през десктоп.

И този вид регистрация изисква същите данни които трябва да въведете и докато се регистрирате от настолен компютър. Един от най-честите въпроси които си задават потребителите е дали могат да се възползват от начален бонус когато си направят регистрация с мобилно си устройство. Отговора е да. И трябва да знаете, че оператора не само позволява да използвате бонуса от смартфона си но още предлага някои специфични оферти които са специално подготвени за мобилните потребители.

Ето и как се регистрирах: Аз просто попълних регистрационната форма и въведох bet365 бонус код BIGBET. (Кодът на бонус BIGBET може да се използва по време не регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин.)Трябваше също да активирам акаунта и да верифицирам сметката си за мога безпроблемно да тегля печалбите. След като направих вече всичко това беше възможно да използвам всичките им услуги. Не срещнах никакви трудности нити при регистрацията нито в употребата на мобилните функции. После малко, все пак реших да изтегля и bet365 мобилно приложение.

Нека разберем сега как да свалите приложението bet365 за Аndroid и iOS.

Как да инсталирам bet365 mobile android?

Поради политиката на Google Play Store към хазарта, тези които използват Андроид не могат да свалят апликацията от там. Все пак сайта на bet365 е легален в България и от там може да намерите линк за сваляне.

Целия процес по инсталация на bet365 mobile android е доста лесен и провежда се в няколко стъпки:

  • Изтеглете приложението от мобилния сайт на оператора.
  • Когато го изтеглите няма да е възможно веднага да го инсталирате. Идете в настройките на вашето мобилно устройство. В отдел ‘Защита’ трябва да сложите отметка на “Непознат източник”.
  • Запазете новите настройки защото без тях няма как да позволите инсталации на приложения които не са свалени от Google Play Store.
  • Последната стъпка е една и съща и в двата случая. Регистрирах се с bet365 бонус код и това беше това.

Как да инсталирам bet365 mobile iOS ?

bet365 mobile iOS може да се свали директно от iTunes и инсталацията няма да ви отнеме повече от няколко секунди. Аз я използвам и защото вече имах създаден акаунт, единствено нещо което трябваше да направя е да се логна.

Апликацията е много лесна за използване. И още от първия път когато влязох лесно се ориентирах в нея. Ето какво аз направих за да инсталирам апликацията си на своя телефон:

  • Отворих iTunes и написах името на букмейкъра.
  • Намерих апликацията която исках да сваля и щракнах върху нея.
  • Изчаках няколко секунди докато се свали инсталационния файл и след това можеше да инсталирам апликацията.
  • Логнах се и започнах да залагам.

Посети сайта на bet365

Съществува ли специален bet365 мобилен бонус?

Освен добрата функционалност, всички клиенти които се определят за използване на bet365 мобилно приложение, имат достъп и до уникални промоционални оферти подготвени специално за тях. Ето, това е още едно нещо което подчертава водещата роля на bet365 mobile в страната.

Както го вече казах в самото начало на моето bet365 ревю, този букмейкър предлага някои особени bet365 бонуси които са подготвени изключително за клиентите които използват bet365 мобилно приложение.

Съветвам ви да постоянно следите сайта и чакате на такива оферти. Тогава изберете тази която е подходяща за вас и продължете да се наслаждавате на един от най-добрите сайтове за спортни залагания които съм имал възможност да намеря.

За край искам само да кажа, че чрез bet365 мобилно приложение може да залагате на различни спортове и може да намерите разнообразие от спортни борси. И като един от най-познатите букмейкъри в света на онлайн залагания, по едно и също време може да бъдете сигурни, че сте попаднали и на най-добрите коефициенти. В сравнение с останалите оператори, наистина е така. Най-добре е да посетите сайта или да изтеглите bet365 мобилно приложение за да видите за какво точно говоря.