bet365 Затвори Залог – Спиране на залог с Cash Out Функцията април 2024

Функцията bet365 затвори залог представлява възможността да затворите направен от вас залог преди края на дадено спортно събитие.

Функцията има редица различни наименования като кеш аут, прекъсване на залог, спиране на залог и затваряне на залог. Всички те се отнасят до една и съща функция. Какво точно трябва да знаете за bet365 cash out?

ОфертаДетайлибет365 бонус код*
bet365 Затвори Залог

Затваряне на залог 

18+ | Важат условия и правила

Функцията на bet365 Затвори Залог ви дава повече контрол над вашите залози и предлага възможност да получите средства преди края на събитие. Когато функцията е налична, може да затворите залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. Важат Правила и Условия.

BETMAX365
bet365 Промени Залог

Промяна на залог 

18+ | Важат условия и правила

BETMAX365

*Кодът на бонус BETMAX365 може да се използва по време не регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин.

Защо да Изберем bet365 Затвори залог/ Кеш Аут?

Функцията за затваряне на залог носи различни наименования. bet365 кеш-аут е абсолютно същото като Bet365 спиране на залог, затваряне на залог и cash out. Последният термин е на английски и се среща сравнително често в дигиталното пространство.

Какво точно представлява кеш аут? Функцията дава възможност на вас като играч да прекратите залога си преди спортното събитие, на което сте заложили да е приключило. Това само по себе си означава, че оттегляте залога си преди да сте видели крайният резултат. Защо и в кои случаи е разумно да се възползвате от bet365 затвори залог? Има няколко причини да предпочетете този вид залагане. За ваше улеснение разделяме тези причини на отделни рубрики.

Прекратяване на рисков залог

Всеки един залог носи със себе си рискове. Вие като играч преценявате дали бихте искали да поемете даден риск или не. Има обаче залози с по-висок риск от други и това е нещо съвсем естествено. Ако сте взели решение да направите залог, който обаче носи по-голям риск можете да се възползвате от функцията Bet365 България cash out. Именно в такива моменти е добре да се вземе в предвид възможността за прекратяване на залога. Едно по – ранно приключване води и до намаляване на поетият риск.

Акумулаторни залози

Един акумулаторен залог се базира на няколко различни селекции и включа различни спортни събития. Залогът съдържа четири или повече на брой събития. Именно разновидността на такъв тип залагания води и до по-висок риск. Функцията bet365 cash out може да бъде една добра алтернатива, поради многото различни селекции и неизвестността на техния краен резултат.

Неочакван обрат по време на спортното събитие

Една друга причина да се възползвате от Bet365 България cash out е при неочакван обрат по време на спортно събитие, на което сте заложили. Правейки своя залог в повечето случаи имате дадени очаквания за това как ще завърши събитието. Представете си обаче, че има неочакван обрат по време на срещата, който е във ваш ущърб. Ако има такъв момент, можете веднага да активирате кеш аут функцията, за да не губите повече от необходимото.

Как да Направиш Своя Затвори Залог с bet365?

Какво точно трябва да направите, ако сте избрали да активирате bet365 затвори залог? Необходимите стъпки са както следва:

 1. Отворете страницата на букмейкъра
 2. Влезте в своя профил
 3. Влезте във вашата селекция, за която искате да активирате функцията кеш аут
 4. Натиснете бутона “Затвори Залог”
 5. Ако изберете затваряне на целия ви залог, крайният резултат няма да повлияе на сумата изплатена по сметката ви.

Моля, имайте предвид, че за да можете да се възползвате от bet365 кеш-аут, функцията трябва да е налична както и да зададете съответна сума за затваряне на вашия залог. Обърнете внимание, че има забавяне във времето за приемане на молбата за “Затваряне на Залог”. В някои случаи може да промяна в коефициента както и блокиране на пазара. Това може да доведе до неуспешно затваряне на залога.

Функцията bet365 затвори залог е достъпен за определени спортни събития, както за единични, така и за множествени залози. Това само по себе си означава, че кеш аут не е достъпна при всяко спортно събитие, на което можете да залагате.

bet365 промени залог

bet365 Автоматичен Кеш Аут 

Функцията автоматичен кеш аут дава възможност на играчите да прекратят свой залог по автоматичен начин. След като направите залог, имате право да създадете правило за автоматично затваряне. За целта е необходимо да зададете желана стойност, при която да бъде затворен залога. Когато тази стойност се достигне или надхвърли залогът се затваря от самата платформа без да има нужда от ваша намеса. С други думи, поставяте парична граница, която не бива да бъде прехвърляна.

Как се създава автоматично правило за затваряне на залог?

Ето и стъпките, които е необходимо да направите, за да създадете автоматично правило за затваряне на залог.

 1. Отворете страницата на букмейкъра и се регистрирайте, да за имате опция за залагане.
 2. Направете своят залог в системата на bet365
 3. Натиснете иконата колело в дясно от бутона за Затвори Залог
 4. Въведете границата, при която залогът да бъде затворен
 5. Натиснете бутона „Създай Правило“

След като минете и последната стъпка за създаване на правило за автоматично затваряне, на иконата колело ще се покаже зелен показател.

Като играч имате правото да премахнете правилото до момента на уреждане на самия залог.

Ако искате да премахнете правилото е необходимо да натиснете иконата колело и да изберете ‘Премахни Правилото’ за Затвори Залог в bet365. Ако собственоръчно затворите цял залог или част от него, това ще доведе до премахване на правилото за Автоматично Затваряне.

Кога е най-добре да се използва автоматичното затваряне?

Автоматично затваряне може да бъде използвано, ако нямате възможност да наблюдавате срещата, на която залагате.

В такъв случай едно автоматизиране на приключване на залога може да намали евентуални загуби. Друга причина е ако залогът е рисков и не желаете да правите заявка за прекратяване на залога по време на спортно събитие и със сигурност искате да излезете от залога си на по -ранен етап.

Частично затваряне на залог

Частично bet365 затваряне на залог означава да закриете само една част от залога си, като изборът коя да бъде тя е единствено ваш. Това означава, че другата част от залога остава активна до края на спортното събитие.

За да направите частично затваряне е необходимо след като активирате функцията „затвори залог“ да изберете „частично затваряне“. Следващата стъпка е да изберете сумата, която да получите като затворен залог. Сумата ще бъде изплатена. Остатъкът от залогът ще бъде уреден според крайния резултат на спортното събитие.

Налични Пазари с Кеш Аут 

Наличните пазари с кеш аут функция се променят от страна на букмейкъра. Като цяло можете да залагате на футбол, баскетбол и тенис като се възползвате от Bet365 спиране на залог. Имате право и да създадете автоматичен кеш аут както преди стартиране на дадено събитие, така и на мачове и спортни събития на живо.

Какво да Имаме Предвид за bet365 Затваряне на Залози

Какви недостатъци и рискове носи активирането на „затваряне на залог“? Някои от тях са обяснени в рубриките по-долу.

Заявката може да бъде отхвърлена

Букмейкърът си запазва правото да отхвърли заявката като не дава по – подробно обяснение кога и защо.

Задават се обаче правила за максимални брой пъти за частично затваряне на залог. Именно надвишаване на тези случай може да бъде причина за отхвърляне на заявка. Максималният брой пъти, на частично затворен залог е 10 пъти за единични залози и пет пъти за множествени залози.

Затваряне на залог не е достъпно за всички събития

Функцията за частично или цялостно затваряне на залог не се предлага при всяко спортно събитие. Букмейкърът сам взема решение кога и за кое събитие да направи услугата си кеш аут достъпна за българските играчи.

Ако услугата е достъпна за дадено събитие, на което залагате функцията ще бъде активна при активиране на залога. Ако непременно искате да се възползвате от затваряне на залог е необходимо да изберете събитие, където това е разрешено.

Деактивация на оферти при заявки за затваряне на залог

Някои оферти на букмейкърът не важат, ако вие като играч се възползвате от функцията затвори залог. Това важи както за цял така и за част от залог. Подробности към това правило се публикуват на страницата на букмейкъра към Условия и Правила за всяка активна оферта.

Добре е да се запознаете с правилата преди да се възползвате от бонуси, оферти и други предложения.

Забавяне във времето за приемане

Възможно е при използването на услугата bet365 Затвори Залог, букмейкърът да ви уведоми, че има забавяне във времето за приемане на молбата за затваряне.

При промяна в коефициента или блокиране на пазара, функцията може да се деактивира. Това само по себе си значи, че вашата заявка няма да бъде изпълнена.

bet365 Cash Out чрез Мобилно Устройство

Можете да направите заявка за затваряне на залог както през компютър, така и през мобилно устройство. Ето и необходимите стъпки, ако залагате чрез таблет или мобилен телефон:

 1. Влезте в акаунта си
 2. Изберете „Мои залози“ от долната част на страницата
 3. Натиснете бутона „Затвори залог“ под селекцията ви
 4. Изберете сумата, която да бъде затворена
 5. Натиснете бутона „потвърди“, за да бъде уреден залога ви според вашите предпочитания.

Затваряне на Залог с bet365 FAQ

Мога ли да затворя моя bet365 залог минути преди края на мача?

Да, имате право да затворите своя залог преди края на мача. Вземете под внимание, че заявката може да се забави. Имайки предвид този риск за забавяне е добре затварянето да не става в последният момент.

Нужно ли е бет365 да одобри спирането на залога?

Да, букмейкърът одобрява вашата заявка за спиране да даден залог.

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти