Betano, макар и нов спортен букмейкър, бързо успя да се наложи на пазара, предлагайки едни от най-конкурентните Бетано коефициенти за спортни събития от всякакъв калибър. Различните Бетано ставки превръщат платформата в любима на много играчи.

В днешното ревю ще разгледаме максимално подробно предлаганите коефициенти в Betano под различните варианти, както и ще дадем отговори на част от най-често задаваните въпроси.

⚡Високи ли са Коефициентите в Betano?

Разделът със спортни събития на Betano.bg съдържа повече от 30 спорта, заедно с над 100 000 пазара, достъпни за поставяне на залог. Конкурентни коефициенти в Betano, свързани с футбола + за най-добрите лиги, а определени мачове се предлагат с 0% марж ежедневно. Играчите имат повече от 120 опции за залагане, включително Азиатски хендикап, Под / Над и т.н.

НБА Коефициентите Betano

Бетано коефициенти ще откриете и за различни баскетболни и тенис събития. Разбира се, футболните първенства си остават с най-високо изплащане, както може и да видите в следната извадка, сравняваща различните Betano коефициенти за спортни залози с тези на част от конкурентните букмейкъри.

За предстоящата среща от НБА между Голдън Стейт Уориърс и Далас Маверик, може да поставите залог, използвайки следните коефициенти:

 • Победа за Голдън Стейт Уориърс – 1.37 коефициент
 • Победа за Далас Маверик – 3.77 коефициент

За същия мач, WINBET предлага коефицинети:

 • Победа за Голдън Стейт Уориърс – 1.36 коефициент
 • Победа за Далас Маверик – 3.60 коефициент

Това е само един от многото примери за това колко конкурентни са различните Betano коефициенти за спортни залози, сравнени с коефициентите, предлагани от техните конкуренти.

Коефициентите на Бетано при 0% Марж

0% марж е една от най-добрите оферти, които можете да откриете в онлайн букмейкъра. Проверете Бетано ставки.

Е, Betano предлага 0% марж на голям брой спортни събития. Това означава, че предлаганите Бетано коефициенти са значително по-конкурентни от коефициентите на другите букмейкъри за същото събитие.

Можете да откриете събитията с 0% марж в сайта на платформата, като те имат малка иконка в левия ъгъл. Макар офертата да таргетира най-често различни Betano футболни събития, тя важи и за куп други спортове, сред които баскетбол, тенис, бойни спортове, моторни спортове и други.

Ето и няколко примера за такъв тип спортни събития:

Спортове Betano България

Коефициентите на Бетано при Залагане на Живо

Възможността за поставяне на Бетано залози на живо позволява на играчите да залагат на спортни събития, дори след като те са започнали вече.

Залозите на живо са пряко свързани и с Кешаут опцията, която ви позволява да затворите по-рано вашите залози. Разбира се, колкото по-рано затворите залога си, толкова по-ниско изплащане ще получите.

Тази опция е валидна не само за поставяне на Бетано футболни залози, но и за поставяне на залози на доста широк спектър от спортове. Опцията за залагания на живо в Betano предоставя над 2000 събития през уикендите.

Маржът във футбола е малко по-нисък, и има 130+ пазара на ръка, като Следващият отбор да отбележи и Резултат на полувремето. В баскетбола има 20+, а в тениса – повече от 65 опции за залагане на ваше разположение, докато RTP-то е по-нисък процент от средното изплащане на спортната залагания.

Приемането на залози по време на залагане на живо е бързо; залозите се вземат в рамките на 2-3 моменти.

 Бетано Залагане Живо

Спортове и Пазари с Betano Коефициенти

За никого не е тайна, че футболът за пореден път си остава най-популярният спорт за поставяне на залог. Е, от Betano също са наясно с това, поради което и ще намерите конкурентни Бетано коефициенти за най-различни футболни лиги и събития.

Те включват както българските мачове от Първа лига, така и най-популярните световни лиги като Премиър Лига, Ла Лига, Сериа А и т.н.

Баскетболните залози, както и залозите на тенис също са сред водещите спортове. Като цяло, в Бетано ще откриете огромна селекция от най-различни спортове и присъщите им стотици пазари.

Популярни спортни пазари

Ето и кратък списък с най-популярните спортни пазари за поставяне на залози, използвайки най-конкурентните коефициенти:

 • Краен победител
 • Азиатски хендикап
 • Общо (Под / Над)
 • Първи гол / точка
 • Краен резултат
 • Краен резултат на полувреме

Най-често задавани въпроси за Бетано коефициенти

Ето отговорите на някои от често задаваните въпроси.

Какви типове коефициент

Ето отговорите на някои от често задаваните въпроси.

Високи ли коефициенти предлага betano.bg за футб

Правенето на Бетано футболни залози е повече от препоръчително, поради конкурентните коефициенти, които букмейкърът предлага за този спорт. Както можете сами да видите, за момента Betano е букмейкърът, предлагащ най-конкурентните коефициенти за предстоящото Световно първенство по футбол.

Мога ли да удвоя паза

Разбира се. Също така, можете да комбинирате всякакви различни пазари в единичен фиш, увеличавайки крайния коефициент на вашите залози. Това се нарича множествен зал.