bwin Бонус Код 2024

bwin Спорт

Започнете с летящ старт със 100% Бонус до 222 лв!

100°io бонус до 222 лв. За депозит в рамките на 7 дни. Бонусът ще бъде автоматично кредитиран според първия депозит. Максимален бонус 222 лв., само за спортни залози. Залаганията – 5 пъти, коефициент не по-малък от 1.75, преди изтегляне. Посети сайта

Един от интересните и разнообразни сайтове за спортни залози в България е bwin. При използване на линк от статията за вашата bwin регистрация, ще можете да се възползвате от начален бонус.Още за актуалният bwin бонус можете да прочетете тук.

Какъв е Актуалния bwin Бонус Код?

bwin България е една от популярните и лицензирани сайтове за спортни залози в страната. Платформата е изцяло дигитална и дава възможност да се възползвате от една интересна bwin оферта. Казваме една, но истината е, че офертите в bwin bg обикновено са повече от една. Oсвен футболни залагания bwin предлага и залози по тенис, баскетбол, волейбол, хандбал, бокс, дартс, американски футбол и др. Сайтът може да се достъпи от компютър и мобилно устройство.

При използване на наш линк за вашата bwin регистрация, ще имате възможност да се възползвате от начален бонус.

Moля, имайте предвид, че към момента няма актуален bwin бонус код.

Какви стъпки трябва да предприемете без да се упоменава bwin бонус код, можете да разберете чрез тази статия.

bwin Процес за Регистрация

Както беше споменато по-рано можете да завършите своята bwin регистрация като няма нужда от bwin бонус код.

bwin регистрацията може да се извърши както от компютър така и от мобилно устройство (телефон или таблет) Точните стъпки от регистрационният процес можете да прочетете в следващата рубрика – Как да се регистрирате в bwin?

Как да се регистрирате в bwin?

 бонус код за bwin регистрация

Вашата bwin регистрация може да бъде извършена без bwin бонус код. При регистрация от линк в статията ще получите bwin бонус при регистрация.

За ваше улеснение обясняваме процеса на регистрация стъпка по стъпка. Ето какво е нужно да направите, за да финализирате успешно вашата bwin регистрация:

 • Натиснете линка по -долу и отворете сайта на bwin,
 • В горния ляв ъгъл ще видите функцията „Регистрирай се сега“. Бутонът е жълт и трудно ще го подминете
 • Отворете формуляра за регистрация
 • Тук не е нужно да попълвате bwin бонус код
 • Напишете своя актуален мейл
 • Създайте парола според изискванията за секретност
 • Сайтът ще ви изпрати мейл за потвърждение на регистрацията на зададения от вас мейл адрес
 • Натиснете върху линка, който е приложен в мейла за потвърждение
 • След като регистрацията вече е активна bwin ще ви информират чрез мейл, че можете да направите първият си депозит.

Надяваме се описаните по -горе стъпки да ви доведат до желания бонус и разбира се до повече възможности за успешни залози.

bwin бонус за нови играчи: 100% Бонус до 222 лв!

В момента онлайн платформата за залагания предлага bwin бонус. Той важи само за нови посетители в сайта и се активира като bwin бонус при регистрация. Това означава, че е нужно да имате bwin регистрация както и да направите депозит от минимум 10 лева.

За да използвате своя bwin бонус трябва да имате внесен един депозит, който сайтът от своя страна дублира със 100 %. Максималната сума е 222 лв. Какво точно значи това? Ето един пример. Ако внесете 10 лв., ще получите 10 лв. бонус. Ако обаче внесете 100 лв., то тогава bwin ще си даде 100 лв. за допълнителни залози под формата на бонус. Не можете да получите повече от 222 лв. бонус , дори и ако внесете като депозит сума надвишаваща тези 222 лв.

bwin бонус при регистрация се активира чрез депозит направен в български лева. Сайтът работи с българска валута и не е нужно да превалутирате. Bwin работи и с различни методи за плащане. Някои примери са банков трансфер, Skrill, Neteller и Paysafe card.

Какви са точните стъпки, за да получите своя bwin бонус при регистрация ще разберете, ако продължите да четете.

bwin бонус

Как да вземете своя 100% бонус?

Как да вземете своя bwin бонус? Ето процесът описан стъпка по стъпка:

 • Влезте с сайта на bwin чрез някой от линковете в тази статия
 • Направете си регистрация (стъпките, които трябва да предприемете, за да финализирате процеса без проблеми можете да намерите в рубриката малко по-горе)
 • Ако се регистрирате чрез линк от статията ще получите начален бонус без да има нужда от bwin бонус код.
 • След финализиране на процеса е нужно да внесете депозит от минимум 10 лв.

При въпроси във връзка с регистрацията ви, можете да се обърнете към центъра за обслужване на клиенти на bwin.

Какви са правилата и условията на бонуса?

Всеки оператор за онлайн залози поставя условия, при които бонусите могат да бъдат използвани. Това важи и за bwin. Oписаният bwin бонус е валиден само за първия депозит и само за спортни залози.

Стойността на бонуса е 100% от депозита. bwin бонус при регистрация не важи за депозити, направени чрез банков трансфер или разплащателни методи Skrill, Neteller и PaySafe card. В този случай е важно да изберете метод за плащане, който ви квалифицира за бонуса.

Бонусът, заедно с депозираната сума, трябва да бъдат заложени 7 (седем) пъти за спортни залози с коефициент не по-малък от 1.70. Това се прави преди да могат да бъдат изтеглени средства от сметка ви.

Ако се регистрирате чрез някой от линковете в тази статия ще получите начален бонус. bwin бонус код не е нужен

Други бонус оферти

Предлага ли bwin и други бонус оферти освен гореспоменатия bwin бонус при регистрация? За радост, да. Сайтът има още една оферта, която се описва в детайл в следващата част на текста. Става въпрос за Combo Mania, бонусът, който може да даде допълнителни 100 лв. за залози. Какви точно са условията? Моля, продължете да четете, описани са малко по -долу.

Combo Mania + 100 лв

За да се възползвате от Combo Mania няма нужда да нанасяте bwin бонус код. Бонусът важи за всички играчи, а не само за ново регистрирали се.

При този bwin бонус имате възможност да направите множествени залози с 2 или повече селекции. Имайте предвид , че всяка селекция трябва да бъде коефициент поне 1.50 или повече. Максималната сума на бонуса е до 100лв. Можете да го използвате ежедневно, което е предимство за играчите, които често посещават сайта.

Bwin кредитира безплатните залози след края на всеки ден като дневният кръг започва всеки ден в 09:00ч. Приключва 24 часа по-късно в 08:59ч. bwin не прави ограничения за спортен жанр. Можете да изберете всеки един от предлаганите спортни събития от сайта на bwin.

Естествено, за да се възползвате от Combo Mania e нужно да имате регистрация в сайта, но без bwin бонус код.

Сайта bwin легален ли е в България?

Сайтът за спортни залагания и игри bwin е легален за територията на България. За да може една компания да лансира и поддържа страница за залагания в България е нужно тя да има лиценз издаден от Държавната комисия по хазарта на Република България.

Процесът по придобиване на съответният лиценз може да продължи няколко месеца, докато държавният орган направи всички необходими проверки свързани с фирмата собственик и самата платформа.

Ако правите залови в bwin можете да бъдете спокойни, че играете и залагате в една легитимна платформа, която работи в съответствие с българското законодателство.

Информация за самият лиценз можете да намерите на страницата на bwin, като погледнете последните написани редове. Винаги проверявайте сайтовете, в които залагате. Контролирайте, че те имат лиценз да работят на територията на България и че са законни.

При нужда от помощ и съдействие по време на залаганията ви в bwin можете да се обърнете към техният център за обслужване на клиенти или да прочетете правилата за залагания под заглавието „ Условия за ползване“.

FAQ

Какъв е актуалния bwin бонус код?

В момента няма актуален бонус код.

Има ли нужда да използвам bwin бонус код за да взема своя бонус?

Не, нямате нужда от bwin бонус код. Ако регистрирате акаунта си чрез линк от статията ще получите начален бонус.

Кой може да получи bwin бонус при регистрация?

Всеки, който отваря нов акаунт в сайта може да получи бонус, след като внесе минимум 10 лв.

Какво получавам, ако използвам bwin бонус като нов играч?

bwin бонус ви дава 100 % от направеният депозит. Максималната сума е 222 лв.

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти