Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила

Политика за Поверителност

Политиката за поверителност описва как използваме и съхраняваме вашите лични данни, които биват събирани при посещение на уебсайта ни. Политиката не се прилага за обработка на данни, която се извършва от други уеб страници. Сайтът е собственост на:
Тази политика за поверителност е предназначена да информира посетителите и клиентите на този уебсайт относно това как техните лични данни се събират, използват, съхраняват или обработват в периода прекаран на тази уеб страница.

Настоящата политика е в сила от 1 Март 2021 година.

Промени в Политиката за Поверителност

Запазваме право да актуализираме Политиката за конфиденциалност ако сметнем за нужно, за това Ви съветваме да преглеждате съдържанието на тази страница редовно.

Съществуват два вида промени: съществени и/или второстепенни (незначителни).

Съществени промени могат да възникнат при промени в начина на обработка на вашите лични данни. Подобни промени могат да засегнат Вашите права и задължения спрямо обработването на вашите лични данни (Например при добавяне на нови услуги към нашия сайт, които оказват значително влияние върху начина на обработка на вашите данни)

Второстепенни (незначителни) промени не оказват ефект върху вашите права и задължения относно начина на обработка на личните Ви данни. (Например при лингвистични промени или подобрения, нови шрифтове и други)

Ще бъдете предварително уведомени за всички съществени промени, така че да разполагате с достатъчно време да асимилирате и обмислите промените, преди те да влязат в сила.

Лични Данни

Посещавайки нашия уебсайт, ние можем да обработваме два вида ваши данни:

Вашият PII (име и имейл адрес) – при използване на формата за свързване с нас на уебсайта ни. Този тип данни са необходими за обработката на вашето запитване/съобщение.

Данни за електронна идентификация, като вашия IP адрес, операционната система която използвате на вашето устройство, уникални устройствени идентификатори и информация за мобилната мрежа, местоположение на вашето устройство, вид на браузъра, който сте използвали при вашето посещение на нашия уебсайт и дата и час на достъп до уеб сайта.

Данни за Вашите навици и по-конкретно вашето взаимодействие със уеб страниците на нашите партньори (дали сте посещавали някои от уебсайтовете на нашите партньори, дали имате регистрация в сайтове на наши партньори или след посещение на сайт на наш партньор сте участвали в игрални дейности). Този тип данни се обработват на общо ниво и не могат да бъдат свързани с вашата самоличност.

За обработка на горепосочената информация използваме бисквитки и други подобни технологии. Това позволява подобряването на функционалностите на сайта ни, популяризация на продуктите ни и доставяне на съдържание от трети страни. За да научите повече за бисквитките, които използваме на нашия уеб сайт, моля прочетете нашата Политика за бисквитки.

Правно основание и цели за обработка на данни

Юридическият интерес във връзка с обработването на вашите лични данни се състои в подобряване на ефективността на нашия продукт и подобряване на нашите услуги. Подобни данни се използват за измерване на ефективността на рекламните кампании приложени на нашия сайт. В допълнение, натрупаната информация събрана по време на вашите посещения на уебсайта ни, се използва и за подобряване на цялостното потребителско изживяване, за развитие и подобрение на съдържанието на нашия уебсайт, за сигурност и поддържане на функционалността на уебсайта, както и за предотвратяване на потенциални заплахи.

Използваме информацията за вашия IP адрес основно за аналитични цели, като например изчисляване на брой посетители от дадена държава/регион на уебсайта ни. За да Ви предоставим релевантно съдържание трябва да определим приблизителното местоположение на Вашето устройство (По този начин например Ви предоставяме съдържанието на уебсайта на езика, който използвате).

Със статистическа цел, имаме право да обработваме данни за Вашите дейности предприети на сайтовете на нашите партньори, което е важна законодателна практика за изчисляване на нашите приходи. Подобен тип информация свързана с Вас се групира с други подобни данни, за да ни помогне да изградим статистика за използването на нашите услуги.

Субект на данни и администратор на данни

Обработка на лични данни, която касае Вас и вашите лични данни може да възникне по време на посещение на този уебсайт. Следователно, съгласно съответния Закон за защита на данните на ЕС – познат още като Общ регламент за защита на данните или т.нар. GDPR, Вие сте в позиция като субект на данни. Като субект на данни имате право да упражнявате права, гарантирани от закона за GDPR, което е обяснено в раздела по-долу.

Определено по закона за GDPR, ние се считаме за администратор на данни. Да бъдем администратор на данни създава задължение за защита на Вашите данни с голяма предпазливост и в съответствие със съответните закони за защита на данните.

Вашите права съгласно GDPR

  • Да откажете предварително дадено съгласие за обработка на данни
  • Достъп до Вашите лични данни, които се съхраняват и обработват
  • Да пожелаете поправка на лични данни, които са грешни или остарели
  • Да поискате на съхранените от нас Ваши лични данни
  •  Да възразите срещу обработката и използването на Вашите лични данни
  • Да поискате ограничаване употребата и обработката на Вашите лични данни
  • Да изискате преносимост на Вашите лични данни
    • Ако смятате, че вашите права са нарушени, да подадете оплакване до съответния орган за защита на данните

За повече информация спрямо правата Ви или ако искате да ни изпратите искане във връзка с Вашите права може да се свържете с нас на следния имейл адрес

Също така може да се свържете и с Датската агенция за защита на данните с адрес: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 Copenhagen K.

Защита на данни

Наш основен приоритет е да поддържаме нивото на вашите данни актуално и сигурно по отношение на защита на данните. Ангажираме се с използването на подходящи технически и организационни методи, за да гарантираме, че вашите лични данни са в безопасност и са добре защитени срещу случайна загуба, кражба, неразрешен достъп или използване и всякакъв друг вид потенциална незаконна дейност или нарушение. Контрол на достъпа е друг метод, който използваме за защита на вашите данни. Само оторизиран и обучен персонал има достъп до вашите лични съхранявани данни, които са необходими за изпълняване на техните работни задължения.

Получатели от трети страни

Има възможност вашите данни да бъдат споделени със лица, които ни помагат да подобрим и развием услугите и продуктите си (Например: маркетинг, реклама, анализи, развитие, сигурност). Следователно е възможно те да обработват част от личните ви данни, за да изпълнят цели зададени от наше име.
Определено по закона за GDPR, трети страни от подобен вид са класифицирани като обработватели на данни. Обработвателите на данни участват в дейностите по обработка на база на съответните споразумения за защита на данните, които споразумения са създадени, за да гарантират, че вашите лични данни са подсигурени и защитени.
Възможно е ваши данни да бъдат споделени с публични органи и органи на реда, ако бъдем правно или законово задължени.

Вашите данни извън Европейската икономическа зона (ЕИЗ)

Ако вашите лични данни бъдат прехвърлени извън ЕИЗ, ние ще се уверим, че всички нужни мерки за осигуряване на адекватно ниво на защита на данните са предприети, както е определено от приложения закон за защита на данните.

Вашите лични данни могат да бъдат прехвърлени към:

  • Получател, който е базиран в държава, за която се смята, че подсигурява достатъчно ниво на защита на данните според Европейската комисия. Списък съдържащ държави с подсигурено ниво на защита на данните можете да намерите ТУК.
  • Получател, който е базиран в държава, която не подсигурява достатъчно ниво на защита на данните според Европейската комисия. В подобна ситуация ние сключваме споразумение за защита на данните с получателя, което се базира на издадени от
  • Европейската комисия стандартни договорни клаузи. Това задължава получателя да осигури ниво на защита и сигурност на данните, еквивалентно на това изисквано от закона за GDPR.