Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила

Залагане на Световното по футбол 2018

Световната купа по футбол 2018 е безспорно едно от най-големите и най-важни спортни събития в света. Този път организатор на Световното първенство е Русия. Датите са 14.06.2018 г. – 15.07.2018 г., така че по-добре се подгответе отсега, защото Първенството ще бъде напрегнато.


Къде да залагате? | Типове залози | Залози за топ голмайстор | Фаворитите на Световното в Русия 2018 | Коефициенти за Световното първенство | Изборът на букмейкъра | Как да залагаме за Световна купа


Залози на Франция-Хърватия. – Efbet!

Залагане на Световното по футбол 2018

Световна купа 2018

За тези от вас, които планират да правят залози за Световната купа 2018 сме подготвили полезен наръчник за това как да се направи залог за Футболното първенство през 2018 г. Интересувате се от най-добрите букмейкъри, коефициенти, промоционални бонус оферти, стратегии за залагане? На ваше разположение сме!

С наближаването на World Cup 2018 букмейкърите просто започнаха да се побъркват. Първите оферти за залози се появиха две години преди старта на Първенството. Как изобщо може да се ориентира човек в тази лудница? Спокойно, няма да ви оставим безпомощни!

Програма за Русия 2018

Проверете кога вашите любимци ще играят, както и кога и с кой ще играят техните опоненти. Тази информация е важна, когато правите залози на Франция – Хърватия


(Ако не успявате да видите програмата тук, то най-вероятно имате AdBlock или друг add-on, който блокира реклами във вашия браузър. Нашата програма за Световната купа не е зловредна, така е спокойно можете да позволите на програмата да я покаже.)

Къде да направим залог Франция-Хърватия: Световна купа 2018?

Къде да залагате за Световното по футбол 2018? Най-добрият букмейкър за залагания на Франция-Хърватия.

EFbet

Букмейкърът efbet със сигурност ще подготви нещо “екстра” за Световните шампионати, така че с нетърпение чакаме да видим какво ще е то. Начален бонус? Така след като регистрирате своя профил и предоставите промокод, ще можете да ползвате оферти като за добре дошли.
efbet logo
Играйте! Повече за Efbet

WinBet

При букмейкъра WinBet можете да направите залози онлайн, като ви съветваме да използвате промокод, с който можете да получите безплатен WinBet залог.
лого Winbet
Повече за WinBet – скоро

Русия 2018 – как да залагаме?

За да научите как се залага на Световото първенство, трябва да имате известна представа от правилата на големите букмейкър пазари. Трябва ли да правим залози за Световното само след започването му?

По-долу ще намерите описание на най-популярните пазари за футбол. Ясно сме посочили кои пазари са важни и кои трябва да избягвате, тъй като победата при тях е въпрос на лотариен късмет. Навярно знаете, че залагането на спортове и търкането на билети от лотарията са две различни неща?

Световната купа 2018 е специална възможност и затова букмейкърите ще предлагат повече залози от обичайното. Това не означава, че ще има нови типове пазари, а че ще има десетки вариации на вече съществуващите пазари.

Как се откриват добри залози за Световното първенство?

Често чуваме изказвания на играчи, които твърдят, че нямат да залагат при определен букмейкър, защото “няма добри залози”. В такива случаи проблемът обикновено не е в офертата на букмейкъра, а в самия играч. Какво точно означава “добър залог”?

За средностатистическия играч добър залог означава висок коефициент за любимия му отбор. С това се изчерпват представите му за добър залог. Истината обаче е, че не това трябва да е първото нещо, което да ви вълнува. Добрият залог трябва да бъде смислен и подкрепен от голяма вероятност за победа. Добрият залог трябва да ни служи като трамплин към чувството за баланс и сигурност, а не да е катапулт, който да ни изстреля право в света на богатите. Ако в мач Бразилия – Камбоджа заложим на Бразилия, то е очевидно, че коефициентът ще бъде много нисък. Но ако разгледаме и други пазари за същия мач, то може да се окаже, че има няколко възможност за добър залог.

Типове залози

Нека разгледаме типа букмейкърски залози, известни още като пазари. Както вече споменахме, има различни вариации и умението да се възползвате от това разнообразие е в основата на майсторството на залагането. На Световното букмейкърите ще ви изкушават с голямо разнообразие от възможности, които ще е срамота да не приемете. Не се ограничавайте само до залагането на победители, светът на залозите е много по-голям!

Залози в дългосрочен план

Да започнем с най-общите пазари, които се наричат още дългосрочни. Всички залози, на които можете да играете дълго преди да започне и/или преди да завърши Шампионата – това са дългосрочни залози.  Те, например, обхващат залагания за това кой ще вземе купата на Световното по футбол. Този тип залози изискват умението ви да предсказвате победителя на база различни сценарии и да изберете най-вероятния от тях.

Това е трудно. При световните първенства винаги има много фаворити. Ако по време на игрите можем да наблюдаваме играта на отбора, то в дългосрочното залагане можем да разчитаме единствено на предишния опит на отбора, на статистики, на очакваната подредба на играчите, за да налучкаме победителя или мястото, на което ще се класира Русия или Бразилия, например.

А какво да кажем за залагането на топ играчът с най-много голове?  Тези залози са игра на налучкване. Ако имате излишни пари, които можете да си позволите да изхарчите на вятъра, то давайте смело. Но при всички положения лотарията е по-добър вариант.

Залози за топ голмайстор

Кой ще стане най-добрият голмайстор
Кой ще стане най-добрият голмайстор

Колко точно трудно е да предскажем топ играчът на Световното първенство по футбол? Най-големите футболни звезди, които играят в най-силните отбори имат най-добрите шансове, но проблемът е, че Световното първенство като цяло е сборище от футболни майстори и залагането на само един от всички е много трудно. Трябва да се вземе предвид срещу кои отбори има шанс за победа, както и при кои мачове ще има опасност от контузии за ключови играчи. Спомняте ли си сълзите на Роналдо, когато след контузия се наложи да напусне игрището на финала на Евро 2016?

Най-добър играч на Световните първенства по футбол – 1994 – 2014 г.

Година и организатор Топ играч Брой на головете
2014 г., Бразилия Хамес Родригес (Колумбия) 6
2010 г., Южна Африка Давид Вия (Испания) 5
Диего Форлан (Уругвай) 5
Томас Мюлер (Германия) 5
Уесли Шнайдер (Холандия) 5
2006 г., Германия Мирослав Козе (Германия) 5
2002 г. Южна Корея – Япония Роналдо (Бразилия) 8
1998 г., Франция Давор Шукер (Хърватска) 6
1994 г., САЩ Христо Стоичков (България) 6
Олег Саленко (Русия) 6

Най-големият брой голове по време на Световното първенство е отбелязан от Жюст Фонтен от френския национален отбор по футбол. По време на Световното първенство в Швеция през 1958 г. той вкарва общо 13 пъти голове. Досега никой не е счупил този рекорд.

По време на Световното 2018 г. вниманието ви би трябвало да е насочено към футболистите с най-много голове. Но ако отборите на топ играчите играят срещу отбори, които не им отстъпват, нещата ще станат сложни за предвиждане. Освен това не бива да забравяте и колко е важна защитата на един отбор – нападателите вкарват головете, но те не ритат топката сами на игрището. Ако другите играчи не са във форма (например заради контузии), играта ще бъде по-трудна за отбора.

Залог за първия гол

Кой ще вкара първия гол в мача? Кой ще отбележи последния гол? Не е ясно. Действието на терена е непредвидимо като прическата на Роналдо – но това е съвсем друг пазар, на който ви съветваме да се въздържите от залагане, въпреки изкушението. Разбира се, нападателят има най-добър шанс да вкара гола. Звездите, които ще дърпат отборите напред по време на Първенството са тези, които ще вкарат най-много от головете. Но какви са шансовете при точно определен мач играчът, на когото залагате, да вкара гол? Шансовете не са големи.

2-кратни и 3-кратни залози

Залагането на победител в мачовете е един от най-старите и най-традиционни пазари. Те са разделени на два типа:

  • Залози, при които залагате на победата на един отбор – първият или вторият отбор. Например в мача Полша – Швеция, Полша е отбор номер 1, а Швеция е отбор номер 2 и вие залагате, че един от двата отбора ще победи.
  • Залози, при които залагате на равенство. Този пазар се обозначава със символа 1×2 – знакът означава, че отбор едно е приключил мача на равен резултат (x) с отбор 2.  По примера по-горе, това означава, че залагате, че отбор 1, Полша, ще приключи мача на равно с отбор 2, Швеция.

Двоен шанс

Това е интересна вариация на 3-кратните залози и се използва, когато двата отбора се представят на еднакво добро ниво. Този пазар ви позволява да залагате на комбинация от резултати:

  • 1 / 2 – единият или другият отбор е победител
  • 1 / X – първият отбор ще победи или ще има равенство
  • 2 / X – вторият отбор ще победи или ще има равенство

Чрез залагането на 1 / 2 вие залагате, че единият или другият отбор ще победи, но в никакъв случай няма да има равенство. Това означава, че залогът ви ще изгуби, само ако в мачът няма победител. По сходен начин 1 / X залогът ще е губещ, само ако отбор 2 спечели играта, а при 2 / X ще изгубите, ако отбор 1 победи.

Това, което трябва да знаете за този тип залози е, че те винаги  са с по-ниски коефициенти от залозите за краен резултат. Защо? Защото залагането на 2 от общо 3 възможни изхода на играта намалява риска от загуба. Това означава ли, че този пазар не е доходоносен? Не съвсем. Двойният шанс може да е чудесно допълнение към залозите ви. Също така се препоръчва на начинаещи като упражнение преди да започнат с по-сложните залози.

Точен резултат и брой вкарани голове

Букмейкърите ви позволяват също да залагате на това какъв ще е точният резултат от мача или колко гола ще бъдат вкарани по време на играта. Не насърчаваме този тип залози. Защо? Просто вижте резултатите от мачовете на Световното първенство в Бразилия през 2014 г.

Резултат от мач Брой на такива резултати по време на Първенството % от всички резултати по време на Световното през 2014 г.
0:00 7 11.00%
1:00 5 8.00%
1: 0 (след допълнително времe) 2 3.12%
0:02 1 1.60%
0:03 3 4.70%
4:00 1 1.60%
1:00 4 6.52%
1:01 4 6.25%
1:02 4 6.25%
1:03 2 3.12%
1:04 2 3.12%
1:05 1 1.60%
1:07 1 1.60%
2:00 3 4.70%
2:01 10 15.63%
2: 1 (след допълнително време) 2 3.12%
2:02 2 3.12%
2:03 2 3.12%
2:04 1 1.60%
2:05 1 1.60%
3:00 2 3.12%
3:01 3 4.70%
4:00 1 1.60%

Двата най-често срещани резултати са 2:1 (18.75 % от всички мачове) и 0:0 (11% от всички мачове). За 64 мача (включително и финала) само 10 пъти е имало резултат 2:1 в рамките на двете полувремена на играта и 2 пъти в рамките на допълнително време. Общо 7 пъти гледахме мачове без голове през 2014 г.

Точно така. След излизане от груповата фаза няма вероятност за равни резултати. При Световното първенство през 2014 г. имаше овъртайм и наказателни удари 4 пъти. Резултатите бяха както следва:

Резултати от мачовете при оврътайм и наказателни удари Брой резултати по време на Първенството % от всички резултати по време на Първенството през 2014 г.
2: 4 (след 0: 0) 1 1.60%
3: 2 (след 1: 1) 1 1.60%
4: 3 (след 0: 0) 1 1.60%
5: 3 (след 1: 1) 1 1.60%

При тези разнообразни резултати е удачно да добавим и друг фактор, който прави трудно залагането: по време на Първенството през 2018 г. в Русия ще има отбори и играчи, които ще играят срещу съперници, които се различават от тези в Бразилия през 2014 г.  Така че дори и да използвате данните за мачовете от предишното Световно първенство, то ще е все едно да се опитате да прогнозирате времето за утре на база прогнозата от миналата година.

Букмейкър за Световната купа – EFbet!

Залози за под / над брой голове

Ако не искате да залагате на точен резултат, ще можете ли да залагате на приблизителен резултат над / под? Определено да. Така наречените под/над залози са много популярни сред опитните играчи и има защо. Първо, този пазар не конкретизира кой ще победи и какъв ще е резултатът от мача – тук важен е броят на головете. Залагате не на това кой отбор ще победи и колко гола ще бъдат вкарани, а колко общо голове ще има – повече от X брой или по-малко от X брой голове.

Да речем, че на Световното в Русия през 2018 г. има мач между Полша и Швеция – пример, който използвахме по-горе. След анализ на подредбата и състоянието на двата отбора решавате, че в играта ще има максимум 3 гола. Тогава при вашия букмейкър правите залог, че ще има под 3.5 гола. Няма значение, кой ще вкара головете. Вашият залог ще бъде успешен при всякакъв резултат, който не надвишава 3 гола – например: 1:2, 2:0, 0:1 и т.н. За съжаление вие бихте изгубили, ако резултатът надвишава залога – например, 2:2, 3:1 и т.н., защото тогава головете ще бъдат повече от общо 3 за играта.

Залагането на точни резултати е почти невъзможно да се прави по рационален и стратегически начин. Залагането при под/над залози обаче има стабилна логическа основа. Познавайки особеностите на играта на двата отбора, подредбата на играчите и т.н., вие можете да прогнозирате с определена точност колко гола ще бъдат вкарани.

Залагане с хендикап

Хендикап е друг страхотен начин за изгоден залог. Ако искате да залагате на Световното, това ще изисква от вас познание както за отборите, така и за самите механизми за ефективно залагане. Такъв механизъм е хендикап залагането, което е много полезно при мачове между силен фаворит и по-слаб отбор.

Можем да вземем за пример Световното по футбол през 2014 г. и срещата между Камерун и Бразилия в А-група. Горките камерунци най-вероятно предпочитат да забравят за това, защото не отбелязаха никакъв резултат и не успяха да се наредят като фаворит. Мачът приключи с резултат 1:4 (това беше единственият гол, отбелязан от тях на Световното) и беше лесен за предвиждане. Но какво би се случило, ако Камерун бяха започнали играта с няколко гола пред фаворита?

Разбира се, тази ситуация е много нереалистична, но за букмейкърите нищо не е невъзможно. Ако залозите за резултат победа за Бразилците са са ниски коефициенти, то хендикап залозите правят нещата по-интересни.

Според правилата на хендикап залагането един отбор (по-слабият) придобива изкуствено предимство с една две или повече точки в добрите си дни. Така че фаворитът трябва да отбележи определен брой голове в мача, който да надмине виртуалния резултат. Да предположим, че въведете залог от +2,5 (половинката се добавя, за да се избегне равен резултат) за Камерун, но все пак мислите, че бразилците ще победят. Това означава, че Бразилия трябва да отбележи поне три гола повече от противниците. Истинският резултат от мача е 1:4. Събирайки резултата с хендикап залога за Камерун, виртуалният резултат става 3,5:4. Бразилия пак е победител, но с много малка разлика. Тези, които са направили такъв залог, са получили повече печалба от букмейкърите в сравнение с онези, които са направили обикновено залог за краен резултат.

Колкото по-висок е хендикап залогът, толкова по-голям риск поемате. Ако искате да заложите на фаворита, то колкото по-малко на брой допълнителни голове дадете на по-слабия отбор, толкова по-вероятно е фаворитът ви да спечели. Но с даването на по-голям брой допълнителни голове, рискувате повече и букмейкърът ви възнаграждава за това. Просто трябва да спазвате някаква мярка.

Залози за полувреме

Кой казва, че трябва да залагате на цял мач? Повечето букмейкъри позволяват на своите клиенти да правят залози на полувреме. Имате предчувствие, че със сигурност няма да има никакви голове в първото полувреме? Анализът ви показва, че играта ще започне истински във второто полувреме? Тогава залагайте!

Тези залози могат да са много доходоносни, дори когато играта е между отбори на различно ниво. Номерът е умело да подберете пазарите. Вероятно по-голямата печалба е в залозите при първото полувреме? Или може би второто полувреме има потенциал за по-високи печалби?

Проучете внимателно всички опции и предвидете вероятностите за възникване на събитието, на което искате да заложите. Оценете оптималния процент и преценете дали си струва влизането в такава система. Помнете, че този риск си струва, само ако имате реален шанс да спечелите с букмейкъра.

Залог акумулатор

Тези залози предлагат високи коефициенти, но и голям риск, защото заради малък пропуск можете да изгубите залога.

Малко обяснение за тези, които едва сега започват своето приключение с букмейкърите: акумулаторите (наричани още батерии или комбо) са залог, при който няколко селекции се подават като една. Предимствата: високи коефициенти, а следователно и високи печалби. Недостатъците: всички залози в селекцията трябва да са печеливши. Колкото повече селекции има, толкова по-висок е процентът печалба, но следователно и рискът е по-голям.

Обикновено няма горна граница за броя селекции на залога. Могат да бъдат 2, 5, 8 или дори 20 – зависи от вас. Запомнете, че акумулаторите са безмилостни: при тях се печели всичко или нищо. Начинаещите играчи за съжаление често забравят за това и след това се допитват в интернет защо постоянно губят, като не разбират че комбото за 15 събития не е никак добро решение.

Системни залози

Системните залози са типове акумулатори, които допускат определен процент грешки. Чрез правеното на селекция от 5 събития, можете да посочите, че 2 от събитията не са сигурни. Букмейкърът ще приеме залога за печеливш, дори ако само 3 от 5 събития влязат. Минусите? Процентът печалба ще е по-нисък в сравнение със залог акумулатор само на три събития. Дори и да улучите 5 от 5 събития, залогът няма да ви донесе максимален процент печалба. За съжаление с намаляването на риска, намалявате и размера на потенциалните печалби. Понякога с повече от 50%.

Залози на живо

Залагането на живо винаги е фантастично преживяване, но ако решите да залагате на най-доходоносните пазари, не бихме ви насърчили. Преди всичко букмейкърът винаги ще бъде една крачка пред вас – анализите са на негова страна, дори и в най-добрия случай, при който имате бърз интернет и HD предаване – те ще се излъчват със забавяне на картина и звук. Букмейкърът, също като вас, наблюдава случващото се на терена и реагира. Но все пак можете да се надявате да го изпреварите, докато решава коефициентите.

Разбира се, в случай, че имате билети за събитието и сте на скамейките, ще ви е нужен само добре зареден профил, добър мобилен интернет и добри познания за футбола и за двата отбора. И рефлекси.

Залози за Световния шампионат през 2018

Залозите за Световния шампионат 2018 започнаха много преди старта на турнира. Първо имаше елиминации в целия свят, които разпалиха сърцата на феновете и на играчите (които обикновено се припокриват). По подобен начин и букмейкърите от самото начало пуснаха залози за победителите – без значение, че никой още не знаеше кои отбори ще играят в Русия.

Залагането на Световната купа 2018 е също толкова трудно, колкото залагането на най-големите лиги. Тази трудност не зависи от предсказването на победителя на мача (понякога победителят е очевиден), а от откриването на подходящ залог, който ще донесе добра печалба. Букмейкърите няма да предлагат възможно най-високите коефициенти за Световна купа 2018, защото събитието привлича много хора.

Фаворитите на Световното в Русия 2018

Кои са фаворити за спечелването на Световната купа през 2018 г. в Русия? Букмейкърите имат свои фаворити за шампиони, на които можете да заложите още сега. Това е един от дългосрочните залози, за които споменахме по-рано в текста. Струва ли си да се влезе в такъв залог? Претендентите за титлата са поне няколко. Историята, опитът и статистиката определят тези фаворити:

  • Бразилия
  • Германия
  • Франция
  • Испания
  • Аржентина

Разбира се, всички си спомняме поражението на бразилците през 2014 г., когато отпаднаха от позицията на надежден лидер – първо след загубата си от Германия (1:7), а после след загубата си от Холандия в битката за трето място (0:3). Историята може да се повтори, дори ако бразилският отбор направи всичко възможно да предотврати такъв резултат тази година, такъв провал може да се случи с друг отбор от фаворитите.

Коефициенти за Световното първенство 2018

Коефициентите за Световна купа 2018 г. няма да бъдат високи. Първенството е толкова важно и популярно, че няма място за съмнение за грешки при изчисляването на коефициентите и процентите. Вижте как изглежда популярността на футболния спорт по света:

Infographic: The Most Popular Spectator Sports Worldwide | Statista You will find more infographics at Statista

Зеленото е футбол. Представете си, че милиони други играчи като вас залагат от другия край на света и правят това, което правите и вие – да спечелите с букмейкъра.

Коефициенти за победител на Световна купа 2018

Вижте как са букмейкърските коефициенти в момента за победителя на Световното първенство през 2018 г. Разгелждаме предложенията на efbet:

Коефициенти за Световното по футбол 2018 г. топ 5

Страна Efbet WinBet
Германия 5.50 5.50
Бразилия 5.75 5.75
Франция 6.75 6.75
Испания 8.00 8.00
Аржентина 9.50 9.50

Коефициентите са актуални към дата 23.02.2018 г.

Букмейкър за Световната купа – EFbet!

Най-високите коефициенти за Световната купа 2018

Как да открием най-високите коефициенти за Световна купа 2018? На първо място избягвайте 2-кратно и 3-кратно залагане. Да, отборите могат да изненадват, но не разчитайте на късмет, защото това не е игра на тото. Най-добрите коефициенти за Световна купа 2018 ще бъдат при други пазари: хендикап, над / под залози и др.

Изборът на букмейкъра

Въпреки че офертите на букмейкърите не се различават кой знае колко една от друга, си струва да проверявате дали има интересна промоция за мачовете – например игра без такса. Дори ако коефициентите на букмейкър X са малко по-ниски от тези на конкурентите, може би ще си струва да заложите на него, ако например текущата промоция компенсира това.

Не забравяйте, че в България можете да избирате да залагате само с легални букмейкъри. Като такива букмейкъри препоръчваме efbet и winline.

Най-добрите букмейкъри за Световна купа 2018

Разгледахме офертите за Световната купа. Все още трябва да почакаме за специалните бонус оферти за Първенството. Но ви съветваме да проверите какво готвят българските оператори. Ако искате да заложите на победителя още от сега, направете го – но само ако е за забавление. В най-добрия случай, ако познаете, ще се радвате на допълнителни пари.

Как да залагаме за Световна купа 2018

Накрая идва и нашия мини общ наръчник как да се залага за Световното първенство по футбол 2018 г. Можете да приложите правилата за залагане и при други мачове, лиги и спортове. Те са универсални.

Анализирайте внимателно

Никой не трябва да бъде подценяван, особено на Световните първенства. Всички отбори са постигнали победи над други противници по пътя към Световното. Те имат опит в сблъсъците. Може и да са слаби, но няма да се предадат лесно.

Проверете дали отборите са имали общи мачове преди, как са се развили мачовете и какви са шансовете резултатите да се повторят. Не подценявайте и информацията за футболистите, които ще бъдат на терена. Подредбата на играчите също е важна. Дали играчите от отбор X са запознати с играчите от отбор Y. Как реагират в напрегнати ситуации. Ще присъстват ли някои от футболните звезди, които привличат цялото внимание към себе си?

Анализирайте всеки от отборите отделно. Кой последно е играл срещу тях, каква е моментната им ситуация, колко точки им трябват, за да напуснат групата – понякога, когато играчите се чувстват спокойни и сигурни, те допускат грешки и вкарани голове. Възползвайте се от това!

Винаги оценявайте риска

Винаги оценявайте риска, защото нищо не е сигурно. Също така обмисляйте до колкото един мач си струва залога. Няма значение дали залагате 20, 50 или 100 лева – това са пари, които рискувате да загубите. Ако се случи – лош късмет. Но да загубите, само защото не сте обмислили внимателно вероятностите и сте направили безсмислен залог – това вече не е лош късмет.

Изберете моментът на правене на залог

Моментът на правенето на залог е много важен при залагането на живо. Когато букмейкърът вижда, че много играчи се интересуват от определен залог, той намалява коефициентите си, за да избегне ситуацията, в която да плати печалби на много победители. Вече обсъдихме този въпрос, когато споменахме какво представляват залозите за Световното първенство по футбол 2018.

Накратко казано: колкото по-бързо решите да заложите, толкова по-добре – това означава, че коефициентът е по-висок. Но това включва и поемането на риск.

Изберете букмейкър за вашите нужди

Защо ви е букмейкър с голям бонус за залози акумулатори, ако не смятате да правите такива залози? Мислите ли, че такава промоция е добро начало за вас? Това ще бъде грешка – ако нямате опит в залагането на няколко селекции, то Световното първенство е неподходящ момент да се учите. Затова помислете добре кой букмейкър ще бъде най-подходящ за следващия ви залог. Не е нужно да се ограничавате до един букмейкър. Залог тип над / под може би е най-подходящо да се направи при efbet, но залозите с двоен шанс могат да се окажат по-изгодни при winline.

Сравнявайте не само бонусите и коефициентите, но и условията, при които букмейкърът урежда залозите. Не забравяйте допълнителното време. Ще се броят ли головете от наказателни удари? Проверете преди да залагате!

Контролирайте емоциите си

Емоциите са най-големият ви враг и няма да ви помогнат, ако сте ядосани след неуспешни залози или сте щастливи, че печелите и се надявате скоро да бъдете милионери. Залагайте хладнокръвно – след направени анализи, проучвания и сравняване на букмейкърските оферти. Спечелили сте? Страхотно, но не залагайте повече от предвиденото. Изгубили сте? Жалко, изпийте една бира.

Придържайте се към собствените си правила. Решили сте да заложите 100 лева днес? Тогава изхарчете само толкова за залози. Смятате че тактиките ви не работят? Тогава помислете как да поправите грешките си.

Забавлявайте се!

Това е последният и най-важен съвет: забавлявайте се! Залагането на Световната футболна купа трябва да бъде в името на забавлението и да ви носи удоволствие. Ако се чувствате ядосани при играенето с букмейкър, тогава се откажете – спестете си нерви и пари. Но дори и ако след загуба сте в състояние да се усмихнете, то значи практикувате хобито си по правилния начин.

Залагайте на Световното първенство в Русия, следвайте нашите съвети и се забавлявайте!

Букмейкър за Световната купа – EFbet!