Контакти

Ако се сблъскате с проблем, не се тревожете! Просто се свържете с нас и ние лесно ще го отстраним! Ако ви е трудно да започнете да залагате, не се колебайте да се обърнете към нас. Независимо дали става въпрос за трудности с регистрацията, бонус кода или за липсата на достъп до сайта, винаги сме готови да ви се притечем на помощ!

За нас няма голям или малък проблем – ние ще се погрижим за всичко! Просто попълнете формата за контакт и опишете вашия проблем или запитване. Ще получите възможно най-бързо отговор, с който да разрешите всяка възникнала трудност. Ако случайно не можем да отговорим на запитването ви, ще ви насочим към някой, който може да го направи. Много е вероятно да откриете, че и други хора имат същия проблем като вашия, така че ще получите желаната помощ.

Ако смятате, че запитването ви е по-сложно или твърде дълго за формата за контакт, не забравяйте, че имаме и специален имейл, на който да изпращате въпросите си: [email protected].  От него ще получите отговор за разрешаването на всеки възникнал проблем.

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти