За нас: бонус-код.net

Онлайн залаганията са забавление, което ние в бонус-код.net се стараем да ви осигурим. Поставили сме си за цел да проверим и да ви предоставим отзиви за всички онлайн букмейкъри, които си заслужава да пробвате, за да получите най-доброто от света на онлайн залаганията.

бонус-код.net е част от глобална мрежа, предоставяща информация в 20 различни държави. Сред тях са и най-големите онлайн букмейкъри на пазара, като Англия, Германия, Дания, Швеция и Полша. Освен тях, се целим и в по-малките пазари, тъй като искаме да помогнем на колкото се може повече хора да преживеят радостта от залаганията.

Визия и мисия

Визия: Да помогнем на всички заинтересовани да получат най-качествените онлайн залагания.

Мисия: Подробни отзиви от букмейкърски сайтове и ценна информация за залагания, която да подготви читателите да натрупат позитивен опит в онлайн залаганията.

Бизнес модел

За осигуряването на подробни отзиви и ценна информация за онлайн залаганията са необходими надеждни източници. бонус-код.net намира такива източници, с които да постигне целите си чрез афилиейт маркетинг. Накратко, партнираме си с различни компании и получаваме процент за всеки наш читател, който реши да се регистрира в една от компаниите, които представяме на сайта ни.

За да осигурим качествена информация в бонус-код.net и да съхраним нашия бизнес модел, работим с редактори, които проследяват съдържанието на всяка публикация.

Как работи афилиейт маркетингът?

Афилиейт маркетингът е сред най-разпространените бизнес модели в интернет пространството. То заплаща на компания „А” определена сума, когато компания „Б” изпрати клиенти на компания „А”. Казано по-просто, бонус-код.net получава определен процент, когато някой от сайта се регистрира в Efbet или друг онлайн букмейкър.

Този бизнес модел е считан за атрактивен от много компании, тъй като те плащат само, когато получат реален трафик към сайта си. Афилиейт маркетингът е много по-ефикасен от телевизионните реклами, където компаниите плащат огромни суми за 15 секунди без гаранцията, че ще получат и един нов клиент.

Как работи афилиейт маркетингът

Редакторски екип

Хазартната индустрия е огромна и в много от случаите при нея липсва прозрачност. Именно по тази причина внимателно селектираме темите и букмейкърите, които споменаваме в сайта си.

По-малкото е повече

Съществуват много онлайн букмейкъри, но не всички са споменати в бонус-код.net. Решенията ни кого да отхвърлим се взимат в интерес на качеството за сметка на количеството.

Ние тестваме всички букмейкъри, но предоставяме отзиви само за тези, които предлагат качествена услуга. Ако даден букмейкър не предоставя качествена услуга, има съмнителна политика спрямо клиента или има неразумни искания към клиентите си, той няма да бъде представен в сайта ни.

Някои от нашите решения са субективни, но с оглед добрите познания на хазартната индустрия вярваме, че сме сред най-добрите, когато става въпрос за избор на букмейкъри. Тези, чиито отзиви са поместени на сайта ни, са избрани на базата на опит в индустрията и личен опит. Ние следим публикациите в английската преса и отзива на клиентите за всеки отделен букмейкър.

Отзиви

Както вече разбрахте, бонус-код.net работи по афилиейт бизнес модел, което означава, че печелим всеки път, когато букмейкърите получат клиент от нас. Заплащането не влиe на избора и съдържанието на отзивите ни. В предния раздел споменахме, че си запазваме правото да откажем на букмейкър, ако той не предлага надеждна услуга. Това прави отзивите ни безпристрастни и надеждни.

Тематично съдържание

Целта ни е да вдигнем стойността на хазартната индустрия, затова разработваме широка гама ръководства, които помагат на читателите ни да получат повече познания в областта на спортните залагания. Също така публикуваме и много статии по темата, които показват забавната страна на хазартната индустрия и алтернативите й.

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти